Bernard Prince Integraal bij Saga

BernardPrinceINT3BernardPrinceINT2


De afgelopen jaren gaf Saga Uitgaven met overweldigend succes een integrale luxereeks uit van alle Comanche-verhalen van Hermannen Greg. De oplage was strikt beperkt tot 250 exemplaren en die waren allen in een mum van tijd uitverkocht.

Voor dit jaar verkreeg de West-Vlaamse uitgeverij de rechten op de integrale bundelingen van de avonturenserie Bernard Prince die Le Lombard in 2010 in het Frans uitgaf. De drie integrales bundelen enkel de verhalen van Hermann en Greg zonder het laatste verhaal dat Hermann op scenario vanYves H. in 2010 uitbracht.
De uitvoering van de Nederlandstalige bundelingen is dezelfde als de Franstalige, met het grote verschil dat de eigenlijke strips in zwart-wit zullen zijn. Het voorafgaande achtergronddossier is in kleur en zal alle covers en ander artwork tonen die Hermann indertijd voor het weekblad Kuifje tekende. De oplage bedraagt opnieuw 250 exemplaren per integrale en daar hoort telkens een gesigneerde prent bij. De integrales zullen 65 euro kosten. Volgens planning zullen ze eind augustus, in oktober en in december 2013 verschijnen. Je kunt je nu al bij Het Gele Teken inschrijven voor deze uitgave door ons een mailtje te sturen.

 
Home Geen categorie Bernard Prince Integraal bij Saga