Lion, een nieuw comic label

 

lion_80x90.jpgRW Uitgeverij  – de Nederlandse afdeling van RW Edizioni (www.rwedizioni.it), de Italiaanse uitgever van DC Entertainment (www.dccomics.com) – laat met trots weten dat ze de rechten heeft verworven voor het met ingang van januari 2013 vertalen en uitgeven van alle publicaties van DC Comics, Vertigo en MAD.

JL 

Onder het label Lion zal RW Uitgeverij een reeks uitgaven publiceren die het beste vertegenwoordigt van wat de Amerikaanse markt voor comics en beeldromans te bieden heeft, waarbij zowel ouder als nieuw materiaal aan bod komt. De uitgaven worden verspreid in boekhandels en stripwinkels, zowel in Nederland als in Vlaanderen. De details van het uitgebreide programma zullen in de komende maanden worden bekendgemaakt.
Andrea Rivi coördineert de te volgen lijn voor de drie DC-labels. De redactie is in handen van Olav Beemer en Peter de Bruin.

DC Entertainment, de eigenaar van DC Comics (Superman, Batman, Justice League, Green Lantern, enz.), Vertigo (Sandman, Fables, enz.) en MAD (Spy vs. Spy), is de artistieke divisie die bepaalt hoe de strategische integratie van het gehele portfolio over de divisies van Warner Bros. wordt vormgegeven. DC Entertainment is met duizenden comics, beeldromans en tijdschriften per jaar de grootste Engelstalige stripuitgeverij ter wereld.

Voor vragen of opmerkingen kunt u terecht op www.rwuitgeverij.nl. U kunt ook contact met ons opnemen via info@rwuitgeverij.nl.

 

Geef een reactie

 
Home Geen categorie Lion, een nieuw comic label